CTM Motorhomes

Over CTM Motorhomes

CTM Motorhomes, uw partner voor verhuur, verkoop, onderhoud en herstellingen voor uw Fleurette, Florium, Karmann, Ci, Kayak en Eura Mobil camper of mobilhome.
CTM Motorhomes
CTM Motorhomes
Uw partner voor campers, mobilhomes of motorhomes.
Over CTM Motorhomes
Wij bouwen elke camper volledig naar uw noden.
CTM Motorhomes is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van mobilhomes en campers. Wij werken enkel met gerenommeerde merken zoals Fleurette, Florium, Eura Mobil, Ci en Karmann. In ons goed uitgeruste atelier voeren we eveneens herstellingen en onderhoud uit aan uw motorhome.

Met zijn vele jaren ervaring staat CTM garant voor een vlotte afhandeling en een allesomvattende service na verkoop. Doordat we sinds vele jaren samenwerken met merken als Fleurette, Florium, Eura Mobil,en Karmann en Ci kunnen we eveneens een beroep doen op hun expertise.

In ons aanbod motorhomes en campers voor verhuur, kan u verschillende modellen terugvinden, gaande van sobere campers tot extreem luxueuze. Wilt u liever een nieuwe of tweedehands mobilhome kopen? Ook dan bent u bij CTM aan het juiste adres.Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over motorhomes
 
 
 
CTM Motorhomes - Aarschotsebaan 262 - 2590 Berlaar - info@ctmmotorhomes.be - T: 03/482.28.46