CTM Motorhomes

Florium

Florium, onderdeel van de Fleurette groep, is dé referentie op de markt voor moderne, eigentijdse motorhomes. Bij CTM Motorhomes vindt u een Florium motorhome op maat van uw noden én budget.
  • Florium Florium
     
    "Made in France"
  • Florium Florium
     
    Moderne en eigentijdse motorhomes. Laat u ondergedompelen in pure luxe.
 
Florium is een welbekend Frans constructeur van kwalitatieve motorhomes. De productie van Florium mobilhomes gebeurt volledig in Frankrijk. Florium draagt dan ook met trots het label "Made in France".

Bij CTM Motorhomes vindt u een Florium camper die volledig voldoet aan uw behoeften én uw budget. De compacte campers uit het Baxter gamma zijn het ideale instapmodel, terwijl de motorhomes uit de Mayflower of Wincester reeks u vervoeren in een zee van ruimte en luxe.

Florium: eigentijdse elegantie

Naast de klassieke mobilhomes, produceert Fleurette dus ook deze eigentijdse, moderne modellen. De motorhomes uit de Florium-lijn worden gekenmerkt door hun inspirerende vormgeving en ruime interieur. Dankzij de vele vernuftige opbergruimten, kunt u optimaal genieten van het aangename, ruime interieur. Met een Fleurette camper uit het Florium-gamma voelt u zich overal thuis.Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mobilhomes van Florium
 
 
 
CTM Motorhomes - Aarschotsebaan 262 - 2590 Berlaar - info@ctmmotorhomes.be - T: 03/482.28.46