CTM Motorhomes
1 1 1 1

Bij CTM Motorhomes vindt u motorhomes van diverse merken. U kan er een motorhome van Florium, Fleurette, Eura Mobil,  Karmann, CI of Rimor Kayak kopen. Ook wanneer u een motorhome wilt huren, bent u bij CTM aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis zijn we in staat u een complete service te bieden.

We beschikken over een ruime, moderne werkplaats waar onze vakmensen het onderhoud, herstellingen en alle mogelijke ombouwingen uitvoeren. Onze werkplaats is uitgerust voor het inrichten van bestelwagens en vrachtwagens. U kan er ook terecht voor motor onderhoud of carrosserie werken. Het bewerken en verwerken van polyester heeft geen geheimen voor onze vakmensen.

Kwaliteit staat voorop bij CTM Motorhomes! Als erkend verdeler kunnen we dan ook gebruik maken van de service die onze gerenommeerde merken bieden. Bij CTM hebben we steeds verschillende nieuwe en tweedehands modellen op stock. Ook voor verhuur is er een ruim aanbod beschikbaar. De courante prijzen voor de huur van een mobilhome vindt u op onze website. Om het comfort in uw camper te verhogen, beschikken we over diverse accessoires. U vindt er bijvoorbeeld een fietsenrek, luifel, airco, achteruitrijcamera’s en alle andere benodigdheden voor een zorgeloze trip, reis of vakantie.
 
 
 
CTM Motorhomes - Aarschotsebaan 262 - 2590 Berlaar - info@ctmmotorhomes.be - T: +32 (0)3 482 28 46