fbpx
CTM Motorhomes logo
CTM Motorhomes

Herstelling en onderhoud

OPENDEURDAGEN CTM MOTORHOMES BERLAAR 27-28 MAART EN CTM MOTORHOMES MALDEGEM 17-18 APRIL GEANNULEERD

Vanaf 27 maart blijven we open maar werken enkel op afspraak.

Maak hier uw afspraak!

CTM Motorhomes - Verkoop en verhuur mobilhomes, motorhomes te huur en te koop, nieuw en tweedehands - Berlaar-Maldegem

CTM Motorhomes voert alle onderhoud en herstellingen uit aan elk model mobilhome of campervan, zelfs de grootste modellen. In onze volledig uitgeruste werkplaats nemen wij de motor onder de loep, herstellen of vervangen uitrusting of onderdelen van het interieur, of brengen het koetswerk weer in perfecte staat dankzij onze ervaring in carrosseriewerken. Voor het merk Eura Mobil zijn wij een erkend service center: reken op de expertise en ervaring van CTM Motorhomes voor een perfect resultaat volgens uw wensen.

Onze werkplaats is volledig uitgerust voor alle herstellingen en onderhoud aan mobilhomes. Wij voeren werken uit aan motoren, elektrische systemen, alle interieurwerken, en kunnen ook de carrosserie onder handen nemen. Het bewerken en verwerken van polyester heeft geen geheimen voor onze vakmensen.

Een ongeval zit in een klein hoekje. Vertrouw op de hersteldienst van CTM Motorhomes om uw reisgezel snel en vakkundig weer tot zijn originele staat te herstellen.

Bovendien kunnen wij uw camper uitrusten met allerhande accessoires om uw vakantie nog aangenamer te maken, bv. een fietsenrek, luifel, airco, achteruitrijcamera’s en andere opties voor een zorgeloze trip.

Contacteer ons

Eura Mobil Service Center

Heeft uw Eura Mobil motorhome schade opgelopen? Geen probleem! Jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis stellen ons in staat uw geliefde mobilhome weer in zijn glorie te herstellen.

Eura Mobil is een klinkende naam in de wereld van campers en mobilhomes. Een motorhome van Euramobil combineert een stevig koetswerk met duurzaamheid en een attractief design.

Toch is zelfs een motorhome van Eura Mobil niet onfeilbaar. CTM Motorhomes is als erkend Eura Mobil service center de aangewezen partner om uw camper vlot en efficiënt te herstellen. Voor onze ervaren vakmensen heeft het herstellen van motorhomes alvast geen geheimen meer.

CTM Motorhomes - Verkoop en verhuur mobilhomes, motorhomes te huur en te koop, nieuw en tweedehands - Berlaar-Maldegem

Schrijf in op onze nieuwsbrief