fbpx
CTM Motorhomes logo
CTM Motorhomes

Inrichting

Opendeur  CTM Motorhomes Berlaar 29 en 30 augustus 2020 (onder voorbehoud)

CTM Motorhomes - Verkoop en verhuur mobilhomes, motorhomes te huur en te koop, nieuw en tweedehands - Berlaar-Maldegem

CTM Motorhomes beschikt over een volledig uitgeruste werkplaats waar wij alle ombouw- en interieurwerken kunnen uitvoeren aan mobilhomes, bestelwagens en lichte vrachtwagens.

Van een kleine aanpassing als het toevoegen van uitrusting over een compleet nieuwe inrichting voor uw mobilhome tot het volledig ombouwen van een bestelwagen tot campervan: reken op de expertise en ervaring van CTM Motorhomes voor een perfect resultaat volgens uw wensen.

Wij bespreken het project eerst uitvoerig samen met u. Wat is het resultaat waar u naar op zoek bent? Welke stijl, uitrusting en uitvoering wilt u? Zo krijgt u steeds de mobilhome van uw dromen: volledig op maat ingericht volgens uw wensen, van aantrekkelijke functionaliteit tot overweldigende luxe.

Onze werkplaats is volledig uitgerust voor het inrichten van motorhomes en alle mogelijke ombouwingen van bestelwagens en lichte vrachtwagens tot campervan. Wij voeren werken uit aan motoren, elektrische systemen, alle interieurwerken, en kunnen ook de carrosserie onder handen nemen. Het bewerken en verwerken van polyester heeft geen geheimen voor onze vakmensen.

Bovendien kunnen wij uw camper uitrusten met allerhande accessoires om uw vakantie nog aangenamer te maken, bv. een fietsenrek, luifel, airco, achteruitrijcamera’s en andere opties voor een zorgeloze trip.

CTM Motorhomes bouwt voor u de ideale mobilhome of campervan.

Contacteer ons

CTM Motorhomes - Verkoop en verhuur mobilhomes, motorhomes te huur en te koop, nieuw en tweedehands - Berlaar-Maldegem

Schrijf in op onze nieuwsbrief