fbpx
CTM Motorhomes logo
CTM Motorhomes

Nieuwe mobilhomes

Opendeur  CTM Motorhomes Berlaar 29 en 30 augustus 2020 (onder voorbehoud)

CTM Motorhomes is de juiste bestemming wanneer u een mobilhome wilt kopen. Bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit aan een scherpe prijs. Op elk moment hebben wij verschillende mobilhomes in stock.

Maar het volledige assortiment van de topmerken Florium, Fleurette, Karmann, CI (Caravans International), en Kayak is slechts een bestelling en korte levertermijn verwijderd.

Aanbod

In dit ruime assortiment vindt u zonder problemen de geschikte motorhome of campervan voor u.

Kom langs in onze showrooms in Berlaar en Maldegem of bekijk hier ons aanbod mobilhomes te koop.

Bekijk het volledige aanbod

Koop of huur uw mobilhome bij CTM Motorhomes

Vanuit onze vestigingen in Berlaar en Maldegem bieden wij nieuwe en tweedehands mobilhomes aan voor verhuur en verkoop.

In ons aanbod vindt u zeker de mobilhome die perfect is voor u en uw familie. Van standaard modellen met alle voorzieningen voor een eerste uitstap met de motorhome, over modieuze en compacte campervans, tot piekfijn uitgeruste luxueuze motorhomes voor de doorgewinterde campingliefhebber.

Overweegt u een mobilhome te kopen? Wilt u een nieuwe of tweedehands motorhome? Of bent u op zoek naar een mobilhome te huur voor uw zomervakantie of een korte trip?

CTM Motorhomes is de ideale bestemming voor mobilhomes te koop of te huur. De motorhomes die wij aanbieden voor verkoop of verhuur zijn steeds in uitstekende staat, en u kan rekenen op een persoonlijke en betrokken service.

Met een mobilhome bent u overal op vakantie, en altijd thuis.

Bekijk ook ons aanbod 2dehands mobilhomes

Contacteer ons

Schrijf in op onze nieuwsbrief