fbpx
CTM Motorhomes logo
CTM Motorhomes

Onze Merken

OPENDEURDAGEN CTM MOTORHOMES BERLAAR 27-28 MAART EN CTM MOTORHOMES MALDEGEM 17-18 APRIL GEANNULEERD

Vanaf 27 maart blijven we open maar werken enkel op afspraak.

Maak hier uw afspraak!

CTM Motorhomes: Overal vakantie, altijd thuis

Droomt u er ook van om de wijde wereld in te trekken met uw eigen motorhome? U beslist waar u gaat en staat. Heerlijk vrij en op eigen tempo rijdt u rond, op zoek naar avontuur.

Bij CTM Motorhomes kan u de ideale mobilhome kopen. In ons assortiment vindt u uiteenlopende modellen campers in vele verschillende uitvoeringen. Met de kennis die we opgedaan hebben doorheen onze jarenlange ervaring zijn we in staat om u de meest geschikte motorhome te koop aan te bieden. Bij CTM Motorhomes werken we enkel met gerenommeerde merken als Florium, Fleurette, Karmann, CI, Miller, Stylevan, en Sun Living. Bekijk ons ruime aanbod mobilhomes te koop.

Wanneer u niet overtuigd bent van de standaardversies, kunnen onze ervaren vakmensen uw mobilhome volledig uitrusten naar uw wensen. Met uw motorhome op maat bent u klaar voor de vakantie van uw leven.

In onze showrooms hebben we steeds een groot aantal mobilhomes die u uitvoerig kan bekijken en waarmee u ook een proefrit kan maken. U wordt vakkundig bijgestaan door onze mensen zodat u goed ingelicht de motorhome van uw dromen kan kopen.

Kom eens langs in Berlaar of Maldegem en bekijk ons ruime aanbod motorhomes te koop.

Nieuw  Tweedehands

Contacteer ons

Onze Merken

Schrijf in op onze nieuwsbrief