fbpx
CTM Motorhomes logo
CTM Motorhomes

Onze Merken > Caravans International (CI)

Italiaans vakmanschap

Een CI mobilhome kopen doe je bij CTM Motorhomes. Bij ons vindt u het uitgebreide aanbod campers van CI aan scherpe prijzen.

CI (Caravans International) is een Italiaans bedrijf met een rijke traditie. Al meer dan 35 jaar maakt CI mobilhomes van topkwaliteit. Caravans International wordt geroemd om zijn constante innovatie. Een mobilhome van CI is dan ook een technologisch geavanceerd product toegankelijk voor iedereen.

Caravans International combineert zijn sterke persoonlijkheid met jarenlange ervaring bij de productie van zijn mobilhomes en zorgt steeds opnieuw voor kwalitatieve en betrouwbare motorhomes.

Kiezen voor een mobilhome van CI, is kiezen voor een mobilhome van topkwaliteit.

Caravans International - CTM Motorhomes - Verkoop en verhuur mobilhomes, motorhomes te huur en te koop, nieuw en tweedehands

Onze Merken

Koop of huur uw mobilhome bij CTM Motorhomes

Vanuit onze vestigingen in Berlaar en Maldegem bieden wij nieuwe en tweedehands mobilhomes aan voor verhuur en verkoop.

In ons aanbod vindt u zeker de mobilhome die perfect is voor u en uw familie. Van standaard modellen met alle voorzieningen voor een eerste uitstap met de motorhome, over modieuze en compacte campervans, tot piekfijn uitgeruste luxueuze motorhomes voor de doorgewinterde campingliefhebber.

Overweegt u een mobilhome te kopen? Wilt u een nieuwe of tweedehands motorhome? Of bent u op zoek naar een mobilhome te huur voor uw zomervakantie of een korte trip?

CTM Motorhomes is de ideale bestemming voor mobilhomes te koop of te huur. De motorhomes die wij aanbieden voor verkoop of verhuur zijn steeds in uitstekende staat, en u kan rekenen op een persoonlijke en betrokken service.

Met een mobilhome bent u overal op vakantie, en altijd thuis.

Nieuw  2dehands

Contacteer ons

Schrijf in op onze nieuwsbrief