fbpx
CTM Motorhomes logo
CTM Motorhomes

Onze Merken > Fleurette

Klassieke elegantie

Op zoek naar een motorhome van Fleurette? Bij CTM Motorhomes vindt u het volledige assortiment Fleurette campers, bij bestelling of in ons eigen atelier uitgerust met de opties die u wenst.

Fleurette ontwerpt en realiseert al gedurende 50 jaar exclusieve en uitzonderlijke campers die bekend staan om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en luxueuze interieurs. Deze motorhomes worden volledig met de hand gebouwd door ervaren vakmensen in de productiefaciliteit in Frankrijk.

Hun campers stralen de elegantie en verfijning uit die eigen zijn aan het merk. Alle modellen zijn uitgerust met een compacte en functionele uitrusting, zodat u in alle rust van uw reis kan genieten. LED-verlichting en het massief houten interieur in warme kleuren geven de inrichting een gezellige toets. Met een motorhome van Fleurette begint uw vakantie vanaf het moment dat u instapt.

Fleurette - CTM Motorhomes - Verkoop en verhuur mobilhomes, motorhomes te huur en te koop, nieuw en tweedehands

Onze Merken

Koop of huur uw mobilhome bij CTM Motorhomes

Vanuit onze vestigingen in Berlaar en Maldegem bieden wij nieuwe en tweedehands mobilhomes aan voor verhuur en verkoop.

In ons aanbod vindt u zeker de mobilhome die perfect is voor u en uw familie. Van standaard modellen met alle voorzieningen voor een eerste uitstap met de motorhome, over modieuze en compacte campervans, tot piekfijn uitgeruste luxueuze motorhomes voor de doorgewinterde campingliefhebber.

Overweegt u een mobilhome te kopen? Wilt u een nieuwe of tweedehands motorhome? Of bent u op zoek naar een mobilhome te huur voor uw zomervakantie of een korte trip?

CTM Motorhomes is de ideale bestemming voor mobilhomes te koop of te huur. De motorhomes die wij aanbieden voor verkoop of verhuur zijn steeds in uitstekende staat, en u kan rekenen op een persoonlijke en betrokken service.

Met een mobilhome bent u overal op vakantie, en altijd thuis.

Nieuw  2dehands

Contacteer ons

Schrijf in op onze nieuwsbrief