fbpx
CTM Motorhomes logo
CTM Motorhomes

Onze Merken > Karmann

100 jaar traditie en ervaring

Een Karmann kampeerauto kopen doe je bij CTM Motorhomes. Wij bieden hun hele assortiment mobilhomes te koop aan.

Karmann is een bedrijf met een rijke traditie. De eerste stappen werden gezet met het bouwen van touring cars. Nu, meer dan een eeuw later, heeft het bedrijf de ervaring die het heeft opgebouwd, toegepast op het produceren van campervans en mobilhomes. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze campers gekenmerkt worden door een sportief uiterlijk, gecombineerd met een luxueus interieur.

Vooral in de klasse van compacte motorhomes heeft deze constructeur naam gemaakt dankzij een consistent ontwerp en een hoge kwaliteitswaarborg. De mobilhomes van dit Duitse merk zijn aanpasbaar naar ieders wensen, zodat u steeds optimaal van uw vakantie kan genieten.

Wanneer u een motorhome van Karmann wenst te kopen, neemt u best een kijkje in ons ruime assortiment. Wij bieden steeds verscheidene mobilhomes te koop aan. Als erkend Karmann-dealer kunnen onze vakmensen u bijstaan bij de keuze van het juiste voertuig en het personaliseren ervan.

Karmann - CTM Motorhomes - Verkoop en verhuur mobilhomes, motorhomes te huur en te koop, nieuw en tweedehands

Onze Merken

Koop of huur uw mobilhome bij CTM Motorhomes

Vanuit onze vestigingen in Berlaar en Maldegem bieden wij nieuwe en tweedehands mobilhomes aan voor verhuur en verkoop.

In ons aanbod vindt u zeker de mobilhome die perfect is voor u en uw familie. Van standaard modellen met alle voorzieningen voor een eerste uitstap met de motorhome, over modieuze en compacte campervans, tot piekfijn uitgeruste luxueuze motorhomes voor de doorgewinterde campingliefhebber.

Overweegt u een mobilhome te kopen? Wilt u een nieuwe of tweedehands motorhome? Of bent u op zoek naar een mobilhome te huur voor uw zomervakantie of een korte trip?

CTM Motorhomes is de ideale bestemming voor mobilhomes te koop of te huur. De motorhomes die wij aanbieden voor verkoop of verhuur zijn steeds in uitstekende staat, en u kan rekenen op een persoonlijke en betrokken service.

Met een mobilhome bent u overal op vakantie, en altijd thuis.

Nieuw  2dehands

Contacteer ons

Schrijf in op onze nieuwsbrief