fbpx
CTM Motorhomes logo
CTM Motorhomes

Onze Merken > Kayak

Een gekende naam in de mobilhome-wereld

Een  Kayak motorhome kopen doe je bij CTM Motorhomes. Bij ons vindt u hun uitgebreide aanbod aan scherpe prijzen.

Het Italiaanse bedrijf ontwerpt en produceert caravans, campers en mobilhomes sinds 1978. Omdat zij de behoeften en wensen van de reiziger steeds centraal stellen, slaagt deze constructeur er telkens weer in om kwalitatieve caravans, campers en mobilhomes te produceren die aanslaan bij het grote publiek.

Kayak is een welbekende naam in de wereld van mobilhomes en mag daarom zeker niet ontbreken in het aanbod van CTM Motorhomes.

Zoek dan ook niet verder als u een uiterst comfortabele en vinnige motorhome wilt kopen. Bij CTM Motorhomes koopt u de mobilhome van uw dromen.

Kayak - CTM Motorhomes - Verkoop en verhuur mobilhomes, motorhomes te huur en te koop, nieuw en tweedehands

Onze Merken

Koop of huur uw mobilhome bij CTM Motorhomes

Vanuit onze vestigingen in Berlaar en Maldegem bieden wij nieuwe en tweedehands mobilhomes aan voor verhuur en verkoop.

In ons aanbod vindt u zeker de mobilhome die perfect is voor u en uw familie. Van standaard modellen met alle voorzieningen voor een eerste uitstap met de motorhome, over modieuze en compacte campervans, tot piekfijn uitgeruste luxueuze motorhomes voor de doorgewinterde campingliefhebber.

Overweegt u een mobilhome te kopen? Wilt u een nieuwe of tweedehands motorhome? Of bent u op zoek naar een mobilhome te huur voor uw zomervakantie of een korte trip?

CTM Motorhomes is de ideale bestemming voor mobilhomes te koop of te huur. De motorhomes die wij aanbieden voor verkoop of verhuur zijn steeds in uitstekende staat, en u kan rekenen op een persoonlijke en betrokken service.

Met een mobilhome bent u overal op vakantie, en altijd thuis.

Nieuw  2dehands

Contacteer ons

Schrijf in op onze nieuwsbrief