fbpx
CTM Motorhomes logo
CTM Motorhomes

Onze Merken > Miller

CTM Motorhomes is exclusief verdeler voor Miller mobilhomes in België!

Miller is kleine Duitse camperfabrikant in Wolfhagen nabij Kassel. Milller produceert kwaliteitscampers met een premium service: van luxueus en volledig uitgerust over klassieke semi-geïntegreerde modellen met alkoof tot het trendy busje voor individualisten. Elk van de Miller-campers is uitgerust met moderne accessoires en er zijn tal van opties beschikbaar.

Modellen: M-liner1, M-liner 4, Toronto, Montana, Virginia, Louisiana, Colorado, New York

Miller - CTM Motorhomes - Verkoop en verhuur mobilhomes, motorhomes te huur en te koop, nieuw en tweedehands

Onze Merken

Koop of huur uw mobilhome bij CTM Motorhomes

Vanuit onze vestigingen in Berlaar en Maldegem bieden wij nieuwe en tweedehands mobilhomes aan voor verhuur en verkoop.

In ons aanbod vindt u zeker de mobilhome die perfect is voor u en uw familie. Van standaard modellen met alle voorzieningen voor een eerste uitstap met de motorhome, over modieuze en compacte campervans, tot piekfijn uitgeruste luxueuze motorhomes voor de doorgewinterde campingliefhebber.

Overweegt u een mobilhome te kopen? Wilt u een nieuwe of tweedehands motorhome? Of bent u op zoek naar een mobilhome te huur voor uw zomervakantie of een korte trip?

CTM Motorhomes is de ideale bestemming voor mobilhomes te koop of te huur. De motorhomes die wij aanbieden voor verkoop of verhuur zijn steeds in uitstekende staat, en u kan rekenen op een persoonlijke en betrokken service.

Met een mobilhome bent u overal op vakantie, en altijd thuis.

Nieuw  2dehands

Contacteer ons

Schrijf in op onze nieuwsbrief