fbpx
CTM Motorhomes logo
CTM Motorhomes

Onze Merken > Stylevan

De metgezel van uw passies

Een  Stylevan camper kopen doe je bij CTM Motorhomes. Ontdek bij ons hun inventieve en originele assortiment.

Met 35 jaar ervaring in research & development zoekt Stylevan de grenzen op van wat mogelijk is met een campervan. Of het nu gaat om isolatie, autonomie of functionaliteit, één doel houdt deze constructeur steeds in gedachten: functionele camper vans die in alle opzichten en in alle seizoenen hun kwaliteit behouden, zelfs na vele jaren trouwe dienst. De kost van een occasie van dit merk is hiervan het beste bewijs...

Kwaliteit en degelijkheid worden aangevuld met uitgebreide mogelijkheden en uitrustingsopties. Stylevan bouwt uw campervan helemaal op maat, met de uitrusting die u wenst, steeds met comfort en gebruiksgemak in gedachten.

Deze campervans tonen aan dat zij alle comfort van een mobilhome kunnen bieden. Kom langs bij CTM Motorhomes en zie het zelf!

Stylevan - CTM Motorhomes - Verkoop en verhuur mobilhomes, motorhomes te huur en te koop, nieuw en tweedehands

Onze Merken

Koop of huur uw mobilhome bij CTM Motorhomes

Vanuit onze vestigingen in Berlaar en Maldegem bieden wij nieuwe en tweedehands mobilhomes aan voor verhuur en verkoop.

In ons aanbod vindt u zeker de mobilhome die perfect is voor u en uw familie. Van standaard modellen met alle voorzieningen voor een eerste uitstap met de motorhome, over modieuze en compacte campervans, tot piekfijn uitgeruste luxueuze motorhomes voor de doorgewinterde campingliefhebber.

Overweegt u een mobilhome te kopen? Wilt u een nieuwe of tweedehands motorhome? Of bent u op zoek naar een mobilhome te huur voor uw zomervakantie of een korte trip?

CTM Motorhomes is de ideale bestemming voor mobilhomes te koop of te huur. De motorhomes die wij aanbieden voor verkoop of verhuur zijn steeds in uitstekende staat, en u kan rekenen op een persoonlijke en betrokken service.

Met een mobilhome bent u overal op vakantie, en altijd thuis.

Nieuw  2dehands

Contacteer ons

Schrijf in op onze nieuwsbrief