fbpx
CTM Motorhomes logo
CTM Motorhomes

Verhuur Maldegem

Opendeur CTM Motorhomes Berlaar 29 en 30 augustus 2020 (onder voorbehoud)

CTM Motorhomes - Verkoop en verhuur mobilhomes, motorhomes te huur en te koop, nieuw en tweedehands

Huur uw motorhome in Maldegem

Bij CTM Motorhomes kan u een mobilhome of camper huren aan de scherpste prijs. Naast onze competitieve prijzen voor verhuur kan u eveneens genieten van een uitgebreide service.

Veiligheid en kwaliteit staan voorop. Daarom is elke motorhome voor verhuur steeds goed onderhouden en in topconditie. Een mobilhome huren houdt op deze manier voor u geen extra risico’s in. Zo kan u zonder zorgen, en in alle comfort op vakantie vertrekken. Alle prijzen voor verhuur onderstaande tabel zijn inclusief 21% BTW. Meer opties en specificaties zijn opgenomen in de huurvoorwaarden.

Bekijk ons aanbod motorhomes te huur. In het ruime aanbod van CTM Motorhomes vindt u zeker de mobilhome, motorhome of camper die geschikt is voor uw vakantieplan.

Contacteer ons  Vestiging Berlaar

Motorhomes te huur in Maldegem

Huurvoorwaarden

  • Weekend (buiten hoogseizoen): € 400, zaterdag en zondag, 950 km inbegrepen
  • Midweek (buiten hoogseizoen): € 480, maandag tot vrijdag, 950 km inbegrepen
  • Hoogseizoen (1 juli - 31 augustus): € 1100 per week, extra dag € 150, 2500 km inbegrepen
  • Tussenseizoen (juni en september / paas- en krokusvakantie): € 780 per week, extra dag € 110, 1250 km per week inbegrepen
  • Laagseizoen (oktober en mei): € 650 per week, extra dag € 90, 1250 km per week inbegrepen

Uiteraard krijgt u de nodige uitleg voor vertrek en overlopen wij alles samen. In de motorhomes zit bovendien een handleiding met de nodige uitleg over het gebruik van alle toestellen en wat te doen bij een ongeval en pech.

Opgelet

  • Onze huurvoorwaarden gelden enkel voor Europese bestemmingen.
  • De motorhomes zijn verzekerd in omnium voor verhuur (franchise van €1350,-) en in bijstand.
  • Onze mobilhomes zijn niet uitgerust voor skivakanties.

Motorhomes in goede staat

De oplevering gebeurt in propere, correcte en volledige toestand. Als huurder brengt u de camper in dezelfde staat terug. Er wordt bij de oplevering en in samenspraak met de huurder een verslag van de staat van de mobilhome opgemaakt (met eventuele schade).

De motorhome dient enkel aan de binnenkant door de huurder gereinigd te worden bij het terugbrengen na de huur. Ook dient de cassette van het toilet volledig te zijn gereinigd als u de motorhome terugbrengt. Bij het NIET reinigen door de huurder wordt minimum een kost van 75€ aangerekend. U kunt natuurlijk ook bij reservering laten weten of u dit zelf doet of aan ons zult overlaten maar dan betaalt u uiteraard ook 75€.

Schade

Er wordt geacht bij het terugbrengen in eer en geweten de door u veroorzaakte schade onmiddellijk te melden. De herstellingskosten zullen u worden aangerekend en via uw waarborg (€1100,-) verrekend.

Bij het niet melden van gelijk welke schade dan ook, ongeacht het bedrag van die kosten wordt dit aanzien als fraude en zal de volledige waarborg NIET worden terugbetaald.

Boetes

De huurder is persoonlijk verantwoordelijk voor boetes o.a. ten gevolge van het overschrijden van het massa toelaatbaar gewicht en snelheidsbeperkingen.

Om die redenen wordt de waarborg eventueel verminderd met de onkosten en boetes pas na 14 dagen na verhuur teruggestort.

Schrijf in op onze nieuwsbrief